Het was een hartverwarmende dag!

Eerste editie van de 100km-run al volzet!

Kom op tegen Kanker en verschillende concertuitbaters zoals AB en de Sportpaleisgroep willen concertgangers aanmoedigen om het rookverbod in concertzalen na te leven. ‘We willen de rook uit het concert halen en de coolheid uit de sigaret. Meeroken is namelijk ongezond’, zegt Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker. Daarom verkent Kom op tegen Kanker de mogelijkheden om concertgangers aan te moedigen het rookverbod na te leven. Verschillende concertorganisatoren en zaaluitbaters reageerden al enthousiast.

Lees verder

De muziekgroep Jacle Bow geeft tijdens de Warmste Week een concert voor Music For Life. Samen met hun logistieke partner, stad Deinze, kozen de leden van de groep dit jaar Kom op tegen Kanker als goed doel.

 

Lees verder

Eerder dit jaar overhandigde Kom op tegen Kanker zijn onderzoeksrapport 'Zorgen na kanker' aan de bevoegde ministers. Uit dat rapport bleek dat patiënten na de behandeling nog heel wat zorgen hebben. Kom op tegen Kanker vroeg om meer werk te maken van een betere nazorg voor kankeroverlevers.

Lees verder

Help mee

Doe een gift!