Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110287259 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

De 7 Miles is een sportief drieluik.

  • Het eerste startschot wordt gegeven om 12.30u met de Kidsrun, een speelse parkloop in teamverband op maat van kinderen (6-12 jaar).
  • Om 14 uur is er de 7 Miles Teamrun, een estafetteloop van 7 x 1 mijl (1,6 km) voor bedrijven, clubs, scholen, verenigingen, families of vriendengroepen. Het is een challenge voor teams van zeven lopers die elk één mijl lopen. De teams geven zichzelf een naam en nemen het tegen elkaar op in een ‘run for fun’. Plezier staat hier centraal.
  • Individuele lopers kunnen om 16u deelnemen aan de klassieke 7 Miles Sportparkloop. Deelnemers lopen zoveel mijlen als ze willen, maar het einddoel is om de 7 mijl vol te maken.

Iedereen die dit jaar meeloopt, kan geld in het laatje brengen voor het goede doel. Niet door zelf te betalen om deel te nemen, want de deelname is zoals steeds gratis. De gemeente Hove zal samen met enkele donateurs het totaal aantal gelopen mijlen omzetten in een bedrag ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Randanimaties en muzikale omlijsting zullen er verder een feestelijke dorpsdag van maken. Iedereen is welkom om mee te lopen of te komen supporteren.

Loop mee met de 7 Miles. Elke mijl die je loopt, brengt 1 euro op voor Kom op tegen Kanker. Deelname is volledig gratis! Inschrijven kan via de webshop van de gemeente (https://hove.recreatex.be) of via sport@hove.be

Een organisatie van Vrije Tijdsdienst Gemeente Hove

Meer acties in de buurt

Alle Acties
30 september, Ekeren
Door: Stedelijke Basisschool De Kleurenboom
01 oktober, Brasschaat
Door: Croque op tegen Kanker
Door: Diegem voor het goede doel
15 oktober, Antwerpen
Door: Kunsthuis Opera Vlaanderen Ballet Vlaanderen

Help mee

Doe een gift!