Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110184179 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Wie zin heeft in een gezellig avondje uit met tal van optredens én tegelijkertijd het goede doel wil steunen, is op vrijdag 9 maart van harte welkom in het Michielshof te Achel.

Er wordt namelijk een benefietavond georganiseerd ten voordele van Kom op tegen Kanker Hamont-Achel.

Initiatiefnemer van dit evenement is de familie Freier uit Hamont. In september vorig jaar overleed Ann Vranken, vrouw van Jean Freier en mama van Danielle, Axel en Wim, na een lange strijd tegen kanker.

Na het overlijden van mama speelde het idee om iets te doen voor de lokale afdeling van Kom op tegen Kanker,” vertelt Wim. “Zo lanceerde mijn broer Axel het idee om een benefietavond te organiseren. Mijn vader heeft altijd in verschillende bands gespeeld, zoals Wawewowwe en ook Axel speelt al bijna zijn hele leven lang klassieke piano. Muziek mocht dan ook zeker niet ontbreken op deze avond en daarom hebben we een leuk programma opgesteld.”

  • De deuren van het Michielshof gaan open vanaf 19u. Er wordt gestart met een klassiek optreden met strijkkwintet, uiteraard met medewerking van Axel zelf. Vervolgens is er een optreden van het akoestisch zangduo Fragile, bestaande uit Jean Freier en Kristel Vermaerke. Zij brengen heerlijke loungemuziek om bij weg te dromen. De band J-Plug zal daarna het publiek laten swingen. En voor deze gelegenheid heeft de band Gentle & the Men een kleine reünie georganiseerd en ook zij zullen een optreden verzorgen tijdens deze avond. En tijdens de gezellige afterparty gaan de beentjes zeker nog van de vloer komen.
  • Natuurlijk zal een hapje en een drankje niet ontbreken! “Als de avond een succes wordt, hebben we zeker de ambitie om er een jaarlijks evenement van te maken,” vertelt Wim. De familie Freier organiseert deze avond in samenwerking met verschillende werkgroepen uit de regio. Maar ze hopen ook op de medewerking van verschillende sponsors. Wie zijn of haar steentje wil bijdragen, kan altijd contact opnemen met de familie via wim_freier@hotmail.com.
Een organisatie van Hamont-Achel Komoptegen Kanker

Help mee

Doe een gift!