Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110278266 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

  • Waarom doen we het?

Onze vereniging werd de voorbije jaren zwaar getroffen door kanker. Op de eerste plaats onder onze leden zelf, maar ook, zoals bij zovelen onder jullie, bij familie en vrienden. Zo werd ook een van onze jongere percussionisten getroffen door deze vreselijke ziekte. Dankzij o.a. de contacten met andere jongeren, lotgenoten via de jongerenafdeling van Kom op Tegen Kanker, vond hij de moed om verder te vechten. Deze contacten (vakantie aan zee, tweemaandelijkse ontmoetingsmomenten op diverse locaties, … ) worden gesponsord door diverse organisaties met het hart op de juiste plaats.

  • Er zouden echter nog veel meer activiteiten georganiseerd kunnen worden voor deze jongeren indien de middelen ervoor waren.

Vandaar ook dat deze muzikant zich meteen aangesproken voelde om hier iets aan te doen. Hij stelde aan onze vereniging voor een benefietconcert te organiseren voor dit goede doel: initiatieven ondersteunen die bijdragen tot meer contactmogelijkheden en aanspreekpunten voor jongvolwassen kankerpatiënten tijdens hun ziekenhuisopname en daarbuiten. Wij hebben dat idee meteen ter harte genomen.

  • Op 1 april zal onze eigen percussiegroep gastheer zijn voor enkele andere percussiegroepen met als ‘special guest’ de Genkse band ‘De Geest’. Zelf zorgen zij voor de afsluiting van de avond. Noteer alvast deze datum in je agenda, iedereen is welkom vanaf 19u.

Om financiële steun te kunnen bieden aan dit initiatief van deze jongvolwassen kankerpatiënten, vragen wij € 10 inkomgeld, voorverkoop € 8. Inkomkaarten verkrijgbaar bij dagbladhandel ‘Bij Rooske’ Bosstraat 22 Maaseik en bij de leden van de percussiegroep. Voor ieders steun en belangstelling, Hartelijk dank!

Een organisatie van Koninklijke Harmonie Concordia Maaseik vzw

Help mee

Doe een gift!