Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110291808 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Op 24 november om 20u gaat in Kinepolis Hasselt (Viamedia 1) de film “My way”, over het leven van Frans Billen in première.

  • Frans Billen is een bekende Hasselaar, is 77 en kijkt terug op een bewogen leven. Geboren uit een familie van melkboeren en schoenmakers werkte hij zich op en startte met de vermaarde Mercedesgarage op de Sint- Truidersteenweg waar ook zijn Hollywoodmuseum was ondergebracht.
  • Frans was immers kind aan huis bij sterren als Frank Sinatra, Tina Turner, James Brown en vele andere. Maar Frans kende ook moeilijke periodes: een vechtscheiding, prostaatkanker, familietwisten … Maar hij bleef zich altijd inzetten voor anderen. Zo was hij voorzitter van het Rode Kruis in Hasselt en trouwe actievoerder van Kom op tegen Kanker. Vandaag is hij tot rust gekomen en leidt een eenvoudig en gezond leven.

De opbrengst van de filmvoorstellingen van “My way” gaat naar Kom op tegen Kanker, samen met de opbrengst van het gelijknamige boek.

Een organisatie van My Way

Help mee

Doe een gift!