Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110298575 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Hallo iedereen!

Mijn naam is Danny en ik studeer aan de hogeschool UCLL. Eind 2015 werd ik gediagnostiseerd met leukemie (ofwel CML). Dit gaf een nieuwe wending aan mijn leven, waardoor ik me op sommige vlakken drastisch moest aanpassen. Nu, 2 jaar later, heb ik een goede balans gevonden tussen kanker en mijn levensstijl, en voel ik me beter dan ooit tevoren!

Dit jaar zou ik graag de marathon van Antwerpen op 22 april willen uitlopen voor Kom op tegen Kanker. Zo wil ik anderen in dezelfde situatie de moed geven om verder te strijden en aantonen dat er ook voor ons zeker een toekomst mogelijk is. Ik heb afgelopen jaar al meegelopen met de halve marathon van Gent. Die kon ik onder 2 uur lopen.

Ik zou graag de marathon onder 4 uur willen uitlopen! Ik zou het enorm appreciëren als jullie mij willen sponsoren door een gift te doen aan Kom op tegen Kanker! In enkele klikken kun je mijn actie steunen. Klik op de knop hierboven "steun deze actie" en doe online een gift. Overschrijven kan natuurlijk ook nog steeds. Dit doe je op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE03 4886 6666 6684 met vermelding van mijn negencijferige code "110298575" en "GIFT" (belangrijk!). Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Alvast bedankt aan allen die een steentje willen bijdragen!

Liefs Danny

Een organisatie van Actie Danny Vervliet

Meer acties in de buurt

Alle Acties
15 november - 18 november, Sint-Katelijne-Waver
Door: Elzestraat Leeft

Help mee

Doe een gift!