Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110250396 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Wat is mijn uitdaging?

Een halve marathon Keulen 2018

Even terug naar 2013:
- april, marathon Antwerpen, de grootste fysieke inspanning die ik ooit gedaan heb tot goed einde gebracht, ongelooflijk hoogtepunt.
- eind mei, diagnose kwaadaardige melanoom op onderrug…. operaties volgen , maar ik gaf niet op. Met vallen en opstaan liep ik Dwars door Hasselt, 10 Miles Antwerpen, met fiets Mont Ventoux .Mijn overtuiging is zolang je je lichaam tot dergelijke fysieke inspanningen kan brengen, BEN JE NIET ZIEK !!! En je blijft ook nog in redelijke conditie.

In 2017 staan we aan het sterfbed van mijn schoonzus, ze zal overlijden aan de gevolgen van longkanker. Als je dan het verdriet van je vrouw en schoonfamilie ziet… verschrikkelijk. Dan besef je pas hoeveel geluk je zelf gehad hebt, waarom krijg ik nog een tweede kans en zij niet? Ik had daarna het gevoel 'ik moet hier iets mee doen'. Tijdens de eindejaarsdagen heb ik besloten om mij in te schrijven voor de halve marathon van Keulen, de stad waar mijn schoonzus is overleden. Ik ben al begonnen met de training, ik zal de trainingen ook op Facebook proberen op te slaan. Officieel word je na 10 jaar genezen verklaard, dus 2013 – 2023, ben halfweg. 2013 - marathon , 2018 - halve marathon , 2023 …. Dus oproep aan iedereen 'doe iets, ga zelf sporten , doe mee, kom supporteren en/of steun Kom om tegen Kanker'.

See you at the finish op 7/10/2018 !!!

Een organisatie van Running Against Cancer

Help mee

Doe een gift!