Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 110300595 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Tim en Tom - 2 vrienden die wel van een uitdaging houden - lopen samen de marathon van Berlijn op 16 september van dit jaar ten voordele van Kom op tegen Kanker.
 

  • Waarom Berlijn? Berlijn is de stad waar onze vriendschap ontstaan is (tijdens een schooltrip). Berlijn is volgens ons één van de mooiste steden van Europa.
  • Waarom lopen we een marathon? Eerlijk, we weten het zelf niet. Omdat we gek zijn? Maar vooral omdat we elkaar wat hebben aangemoedigd na een aantal pintjes/wijntjes. Omdat volgens ons (en iedereen in onze omgeving) een marathon onhaalbaar is (vooral voor Tim). Omdat een mens soms een uitdaging nodig heeft in het leven. Maar vooral omdat we ergens diep vanbinnen toch een klein beetje in onszelf geloven. Omdat we het wel kunnen uitlopen, mits voldoende training en diëten (weer: vooral Tim).
  • Waarom ten voordele van Kom op tegen Kanker? Omdat Tim zelf deze ziekte heeft gehad (testiscarcinoom). Omdat wij 42,2 km lang hard gaan afzien, maar dat dat niets is vergeleken met wat kankerpatiënten elke dag moeten doorstaan. Omdat iedereen wel iemand kent die deze ziekte (gehad) heeft.

Kijk ook op onze Facebookpagina!

Een organisatie van Tim en Tom lopen een marathon

Help mee

Doe een gift!