Enkel voor giften, niet om de opbrengst van acties of ingezameld geld te storten. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest.

Your donation
Pay using wire transfer

U hebt gekozen om te betalen via overschrijving.
Stort het bedrag van uw keuze op:

BE14 7331 9999 9983
VLK Kom op tegen Kanker Koningsstraat 217, 1210 Brussel
mededeling: gift + 120042941 (code van de actie)

Deze donatie is een gift en geldt niet als betaalmiddel voor de actie.

Iedereen kent wel iemand die getroffen werd door kanker. In mijn nabije omgeving is dit niet anders. Mijn grootvader, grootmoeder, meter en moeder, allen hebben ze al strijd geleverd tegen deze ziekte.

De laatste 10 jaar is het onderzoek naar de ziekte enorm geëvolueerd waardoor vandaag vele personen geholpen kunnen worden en de overlevingskansen gestegen zijn. Toch moeten we blijven investeren in onderzoek naar deze ziekte. Daar draag ik graag toe bij met een gesponsorde sportieve uitdaging.

The West Highland Way in Schotland is een trektocht van 154 kilometer lang. De route loopt van Milngavie tot Fort William. Ik zal deze tocht helemaal alleen afleggen en volledig back-to-basics met rugzak en tent.

Ik zal deze tocht afleggen tussen 1 en 8 mei 2018. Jullie zullen me kunnen volgen gedurende de voorbereiding en de uitvoering. Tijdens de tocht zelf zal ik ook een videodagboek bijhouden. Om deze tocht tot een goed einde te brengen heb ik jullie hulp nodig!

Je kan deze tocht steunen op twee manieren.

  • De eerste mogelijkheid is het sponsoren van een bepaalde kilometer, 154 stuks aan een minimumprijs van € 40,00 per stuk. Deze gift aan Kom op tegen Kanker is fiscaal aftrekbaar.
  • De tweede mogelijkheid is dat je een klein bedrag per kilometer sponsort.

Wie ben ik? Ik ben Robbie Eyckmans (28) uit Leopoldsburg, Managing Partner van ES Operational Services. Graag zorg ik met mijn sportieve uitdaging en jullie steun voor een mooie opbrengst voor Kom op tegen Kanker.

Locatie van de activiteit Leopoldsburg (thuisbasis) - Schotland (Trektocht

Een organisatie van Trektocht tegen Kanker

Help mee

Doe een gift!