Word vrijwilliger voor het Plantjesweekend op 16-17-18 september 2016! Registreer je nu!

Klik hier om in te loggen

Doe jij ook mee? Klik hier!

Koop een digitaal plantje

Samen het record verbreken van 2015?
Het Plantjesweekend staat al 21 jaar garant voor een driedaags succesverhaal. Het derde weekend van september staan duizenden vrijwilligers klaar om azalea's te verkopen ten voordele van Kom op tegen Kanker. In 2015 hebben we maar liefst 288.875 azalea's verkocht, goed voor ruim 2 miljoen euro! Van 2016 maken we samen met onze plantjesploegen terug een recordjaar. Zonder hen zou er geen Plantjesweekend zijn.
Zet jij op 16, 17 en 18 september mee je schouders onder deze actie? Super! Zo kan je in een plantjesploeg mee azalea's verkopen aan een grootwarenhuis, op de markt, op het werk of van deur tot deur.

  • Ben je nieuw? En wil jij samen met ons het verkooprecord van 2015 verbreken? Klik dan op de button links of hier om je te registreren!
  • Ben je al plantjesverkoper? Klik dan op de button rechts 'ik ben al plantjesverkoper' of hier en je kan meteen aan de slag.

Kijk hieronder naar de 3 filmpjes en doe mee, net als Christoph, Jef en Karolien. En zorg mee voor de toekomst van het Plantjesweekend!

 

 

De opbrengst van het Plantjesweekend wordt gebruikt voor steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo ondersteunen we de palliatieve zorg en lotgenotengroepen, zijn er vrijwilligers actief in meer dan 45 ziekenhuizen en kunnen mensen bij de Kankerlijn terecht voor een luisterend oor of nuttige informatie. Voor kinderen en jongeren met kanker worden speciale activiteiten opgezet.

Weetjes ...
* Weet jij dat de de azalea beschermd is?
* Weet jij waar de azalea vandaan komt?
* Tips voor de verzorging van de azelea
* Waarom kiest Kom op tegen Kanker voor de azalea?

Het Plantjesweekend 2015 in beeld
Hier vind je foto's van het Plantjesweekend 2015!

 

 

Help mee

Doe een gift!