Beslis mee over toekomstplan van Kom op! Welkom op 17 mei

04 mei 2016

Kom op tegen Kanker werkt dit jaar aan een nieuw toekomstplan, een vijfjarenplan. De organisatie nodigt op 17 mei graag (ex-)patiënten en iedereen die voor iemand met kanker zorgt uit om dit plan mee vorm te geven. 

Kom op tegen Kanker denkt volop na over de rol die het in de toekomst moet spelen. Hoe zorgen we ervoor dat er in de geneeskunde en zorg geen complexe, verwarrende of verontrustende taal wordt gebruikt? Moeten we nog meer inzetten op preventie? Welke rol kunnen nieuwe technologieën en apps daarin spelen? Om op zulke vragen een goed antwoord te formuleren zijn we op zoek naar de inbreng van (ex-)patiënten en mantelzorgers.

We nodigen u graag uit om uw stem te laten horen om samen tot een goede, gedragen synthese te komen van de ideeën die experts de afgelopen maanden hebben aangebracht. Geeft gerust een seintje aan peter.degroof@komoptegenkanker.be indien u zin hebt om deel te nemen. We kijken ernaar uit u te ontvangen! Van harte welkom op 17 mei vanaf 17.30 uur (er worden koffie en broodjes voorzien), en we beginnen om 18.00 uur.  We ronden af tegen 20.30 uur. Het adres is Koningsstraat 217 te Brussel.

PS : U vindt een wegbeschrijving en een plannetje via deze link.
Indien u met de wagen komt, kan u parkeren in de parking van Hotel Bloom.

 

Help mee

Doe een gift!