Kom op tegen Kanker: 2014 was een sleutelmoment

22 mei 2015

Kom op tegen Kanker publiceert vandaag zijn JAARVERSLAG 2014. De organisatie kende de voorbije jaren een erg boeiend veranderingstraject en vierde in 2014 zijn 25-jarig bestaan. Dat ging gepaard met festiviteiten, maar resulteerde ook in een bundeling van alle activiteiten onder de noemer Kom op tegen Kanker.
Over die veranderingen en de activiteiten van Kom op tegen Kanker in 2014 vindt u alle details in het jaarverslag.

 

Voor Kom op tegen Kanker was 2014 een jubileumjaar: 25 jaar geleden werd de eerste campagne op gang getrokken. Naast het organiseren van een gepast feest en een bundeling van alle activiteiten onder een noemer werd in 2014 ook heel wat gerealiseerd op het vlak van fondsenwerving, beleidsbeïnvloeding, zorgprojecten, steun aan wetenschappelijk onderzoek en informatie en preventie. 

De succesvolle campagne rond de terugbetalling van borstreconstructie, de vooruitgang inzake een betaalbare schuldsaldoverzekering voor (ex-)kankerpatiënten, de 15de editie van de Dag tegen Kanker ... het zijn slechts een paar voorbeelden. Kom op tegen Kanker lanceerde ook een unieke website, Allesoverkanker.be, met medisch gecheckte informatie over kanker, een uitgebreide agenda met activiteiten en een patiëntenformum. Verder werd ook nog meer ingezet op wetenschappelijk onderzoek, het voorkomen van kanker en steun voor kankerpatiënten en hun omgeving.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de fondsenwerving, waarbij vooral de recordedities van het Plantjesweekend en de 1000 km in 2014 in het oog springen.

Wilt u er graag meer over weten?
Neem dan een kijkje in het jaarverslag! 

Help mee

Doe een gift!