Menno's droom is verwezenlijkt!

14 juli 2014

Op vijfjarige leeftijd werd Menno voor de eerste keer opgenomen in het UZ Leuven met lymfeklierkanker. Zes jaar lang heeft hij moedig gestreden maar op 19 februari verloor hij de strijd, hij is net elf jaar geworden. Gedurende zijn moedige strijd nam Menno zes keer deel aan het kinderkamp van de Vlaamse Liga tegen Kanker. Het was voor hem telkens een week om naar uit te kijken!

Menno wou graag iets terugdoen en tijdens zijn laatste maanden in het ziekenhuis was hij een groot benefiet aan het voorbereiden ten voordele van dit kinderkamp. Het zou een groot feest worden!
Helaas heeft hij het niet meer zelf kunnen realiseren maar zijn ouders, Frank Bollen en Ann Horemans, wilden zijn droom verder verwezenlijken. Ze organiseerden in Kuringen het benefietgebeuren "Menno's droom". Het programma was goed gevuld: een ontbijt, een tafeltennismarathon, een kindernamiddag met Vlaamse kermis, live-optredens van Menno's favoriete bands enz.
De ouders van Menno overhandigden vorige week een cheque van 50.200 euro aan Marc Michils, campagneleider van Kom op tegen Kanker (foto Borgerhoff HLN). Na dit grote succes komt er volgend jaar zeker een tweede editie van Menno's droom!

Help mee

Doe een gift!