'Stoppen met roken kunt u leren'

31 mei 2016

Stoppen met roken kunt u leren, dat benadrukken we graag op deze Werelddag zonder tabak. Het wordt bovendien terugbetaald door uw ziekenfonds. Het kan op verschillende manieren: met behulp van een tabakoloog of van uw huisarts, via gratis coaching aan telefoon of via een groepscursus in uw gemeente. Meer informatie vindt u op www.tabakstop.be of op het gratis nummer 0800 111 00.

Roken is de belangrijkste vermijdbare oorzaak van kanker. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig heel wat hulp bestaat om te stoppen met roken, zowel on- als offline. Zo wordt uw kans om voor altijd te stoppen veel groter. Want stoppen met roken kan u leren. Hoe?

- Met behulp van een tabakoloog of van uw huisarts, allebei erkende rookstopbegeleiders die u handige tips en trucjes geven. Samen leggen jullie een stopdatum vast en zorgen jullie voor een goede voorbereiding. Het grootste deel van die hulp wordt bovendien terugbetaald door uw ziekenfonds. Precies omdat het de beste hulp is. Meer informatie vindt u op www.vlaanderenstoptmetroken.be of op het gratis nummer 0800 111 00.

- Via www.tabakstop.be kan u gratis coaching krijgen gedurende drie maanden via telefoon.

- In uw gemeente kan u een groepscursus volgen. Meer info daarover vindt u op www.vlaanderenstoptmetroken.be/lokaal-aanbod.

Help mee

Doe een gift!