Zin in een engagement voor het vakantiekamp voor kinderen met kanker?

19 december 2014

Onze organisatie, Kom op tegen Kanker, is nog op zoek naar enkele kandidaat-monitoren (vrijwilligers) voor het jaarlijks kinderkamp, dat we organiseren voor kankerpatiëntjes tussen 6 en 16 jaar.

Wat verwachten we van een monitor? We vragen dat je toch minstens 20 jaar bent en we zien graag dat je al wat ervaring hebben met kinderen via jeugdbeweging, speelpleinwerking … Een getuigschrift van animator in de jeugdwerking strekt ook tot aanbeveling. Je moet je tevens voldoende kunnen vrijmaken om een 5-tal keer per jaar samen te komen met de andere monitoren om het programma in elkaar te boksen, te brainstormen … En natuurlijk moet je vrij zijn om de hele week mee te kunnen op kamp. Het kinderkamp gaat steeds door eind juni, in 2015 vindt het plaats in Blankenberge en dit van 27/06 tot en met 03/07. Neem gerust eens een kijkje op onze tijdelijke website: www.vakantiekamp.be

Mocht het je interesseren om mee te gaan op kamp, neem dan VOOR 15 JANUARI 2015 contact met ons op (Viviane De Backer: 0498 84 61 49) en we nodigen je uit voor een verkennend gesprek. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt! Je onkosten voor het vervoer en tussentijdse vergaderingen  worden vergoed, alsook je verblijf op kamp. Tot binnenkort? 

Help mee

Doe een gift!