Kanker na uw 70ste? Vul dan deze vragenlijst in.

Bent u ouder dan 70 en hebt u kanker? Of hebt u een naaste (vader, moeder, partner...) met kanker van meer dan 70? Op oudere leeftijd zijn er andere problemen dan op jongere leeftijd en we vernemen graag hoe u dat beleeft. Schrijf uw ervaringen hieronder neer, of bel naar de Kankerlijn, op 0800 35 445 (elke werkdag van 9-12u en van 13-17u) of stuur een mail naar kankerlijn@komoptegenkanker.be. Met uw bijdrage werkt Kom op tegen Kanker aan een betere zorg.

Wat kunt u melden? Hoe verloopt de behandeling in het ziekenhuis, hoe is de zorg thuis of in het woonzorgcentrum? Hoe vertelde de arts u dat u kanker had? Houden zorgverstrekkers voldoende rekening met uw wensen? Krijgt u genoeg informatie over de ziekte en de behandeling? Kunt u bij iemand terecht als u vragen of problemen hebt? ...

 

 

Wat zijn uw ervaringen met kanker en de kankerzorg? Wat vond u goed, wat vond u minder goed?
Ook ideeën om de zorg te verbeteren zijn welkom.

 

Dank u voor uw bijdrage. Zou u nog enkele korte vragen willen beantwoorden? Alvast bedankt.
Vergeet zeker niet onderaan op 'verzenden' te klikken.

Deze bevraging is volstrekt anoniem. U kunt wel uw gegevens achterlaten als u op de hoogte gehouden wilt worden van de resultaten van deze campagne.

 

Kom op tegen Kanker heeft enkele mensen nodig die in de media willen getuigen over hun ervaringen met kanker (vb. in een interview met een journalist, een getuigenis op de website ...).

Help mee

Doe een gift!