Dag tegen Kanker 2016

Ziekenhuizen

Zorgorganisaties

Gemeenten

De Dag tegen Kanker wordt ook dit jaar weer een hartverwarmende dag. 

Op 20 oktober 2016 roept Kom op tegen Kanker Vlamingen op die dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten door een geel lintje te dragen. 

  • Honderden vrijwilligers in Vlaamse en Brusselse ziekenhuizen spelden bezoekers een geel lintje op. De personeelsleden van ziekenhuizen dragen die dag ook het gele lintje, net als personeelsleden van tal van gemeenten. En ook zorgorganisaties zoals het Wit-Gele Kruis, Familiehulp, Landelijke Thuiszorg … tonen zich die dag solidair.
  • Net zoals de voorbije jaren spannen ziekenhuizen, huizenvandemens, lokale dienstencentra (o.a. Zorgbedrijf Antwerpen) zich in om voor hun patiënten en cliënten die dag deugddoende activiteiten te organiseren. U ontdekt de ziekenhuizen, gemeenten en zorgorganisaties die deelnemen via de buttons bovenaan deze pagina. Er zijn workshops rond stijladvies, voeding, relaxatie, mindfulness, muziek, smoothies, massages … .
  • Tal van BV’s en prominenten dragen opnieuw hun steentje bij. 

Bekijk hier de FOTO's van de vorige Dag tegen Kanker, op 15 oktober 2015.
- 15 oktober: een dag om nooit te vergeten
- Lotgenoten en zorgorganisaties
-
Ziekenhuizen
-
Gemeenten

- Het hele jaar door worden activiteiten georganiseerd voor patiënten en hun naasten door ziekenhuizen, lotgenotengroepen, zorgorganisaties en Kom op tegen Kanker. Neem een kijkje op www.allesoverkanker.be/activiteiten.
- Als zorgorganisatie een activiteit organiseren voor kankerpatiënten en hun naasten? Klik dan door voor tips, inspirerende voorbeelden en contactinformatie.

Help mee

Doe een gift!