Aan de slag als chronisch zieke of met een beperking? Laat van je horen!

Delen

Heb je als chronisch zieke of met een beperking ervaring met de VDAB, GTB of  GOB? Dan is onze vragenlijst iets voor jou. Vul hem in voor 21 juni!

Met de vragenlijst kan het Gebruikersoverleg Handicap, Chronische Ziekte en Arbeid - waar Kom op tegen Kanker deel van uitmaakt - opkomen voor beter aangepaste diensten voor chronisch zieken en mensen met een handicap.  

De organisatie wil van jou weten of de Vlaamse dienst voor arbeidsbemiddeling en beroepsopleiding (VDAB), Gespecialiseerd team bemiddeling (GTB) en Gespecialiseerde opleiding en begeleiding (GOB) goed werken. Hebben ze jou goed geholpen in je zoektocht naar (ander) werk? Laat het weten voor vrijdag 21 juni!

Het invullen duurt ongeveer een kwartier. Niet iedereen moet alle vragen beantwoorden. Dat is afhankelijk van het traject dat je hebt afgelegd. De resultaten worden anoniem verwerkt.  

De resultaten worden louter gebruikt om de werking van de VDAB, GTB en GOB te verbeteren. Bij het invullen van geef je toestemming om jouw antwoorden voor dit doel te gebruiken.

Thema's: Beleid Werk