Vrijwilligers types Kom op tegen Kanker

Lieve vrijwilliger, je bent de beste!

Delen

Dat onze vrijwilligers goud waard zijn, voelen we bij Kom op tegen Kanker meer dan ooit in dit coronajaar waarin niets was zoals we het kenden. Ook niet je vrijwilligerswerk voor Kom op tegen Kanker. 

Het coronavirus begon door de wereld te razen in die eerste maanden van 2020 terwijl je je volop inzette voor Kom op tegen Kanker en patiënten steunde, je expertise met ons deelde, je sportieve prestatie voorbereidde en geld inzamelde of op logistiek of administratief vlak de boel draaiende hield.

Vanaf maart zaten we allemaal aan ons huis gekluisterd en werd duidelijk hoe hard we het contact met vrienden, familie en met jou misten. Onze wereld digitaliseerde supersnel. Ook bij Kom op tegen Kanker. Het belang en de ongebreidelde inzet van onze vrijwilligers werd toen dubbel en dik bevestigd. Dat is wel het minste wat we op deze nationale dag van de vrijwilliger kunnen zeggen.

Bedankt voor je inzet en flexibiliteit

We waarderen enorm hoe jij mee zocht naar oplossingen. Hoe jij enthousiast deelnam aan alle digitale en 1,5-meterinitiatieven van Kom op tegen Kanker. Zo werden de 100km-run en de 1000 km virtueel. De plantjes kregen een online uitstalraam. Commissies werden beeldvergaderingen. Patiënten ontmoeten? Dat ging alleen aan het raam of in het park. En jij? Ondanks alles, was je er gewoon bij. Je paste jezelf aan. Uit engagement. En dat is ontroerend mooi.  

Je steun aan mensen met kanker wordt gewaardeerd

Bedankt dat je de wereld mee een betere plaats blijft maken! We hopen dat je nog steeds/weer gezond door het leven gaat. Ook in deze uitdagende omstandigheden. Evident is dat niet altijd. Maar we kennen jou. Jij laat de moed niet zakken, hoe moeilijk dat vandaag soms is.

Bedankt voor je doorzettingsvermogen en inzet. We weten dat velen onder jullie staan te popelen om weer hun beste beentje voor te zetten. Nog even volhouden. Dan kunnen we binnenkort weer samen als vanouds het verschil maken voor mensen met kanker en hun omgeving. 

We tellen samen met jou af. En nemen intussen onze hoed af voor onze allerbeste vrijwilligers zoals jij.

Thema's: Vrijwilligers