Vrijwilligerswerk

Maak kennis met ons vrijwilligerswerk op 28 februari

Delen

Opkomen tegen kanker kan op 1001 manieren. Bijvoorbeeld door wat van je vrije tijd zinvol te besteden als vrijwilliger. En zo een lichtpuntje te betekenen voor wie door een donkere periode gaat. Benieuwd hoe je je kunt inzetten als vrijwilliger bij Kom op tegen Kanker? Je komt er alles over te weten tijdens onze kennismakingssessie op dinsdag 28 februari. Schrijf je hier in.

Voor wie?

Voor al wie een verschil wil maken voor mensen met kanker en wat vrije tijd over heeft.

We zoeken momenteel vooral zorgvrijwilligers: mensen met een luisterend oor die patiënten en naasten steun verlenen (maar zelf geen zorgtaken uitvoeren). Bijvoorbeeld in de ziekenhuizen, via onze Kankerlijn of via onze buddywerking voor jongvolwassenen (enkel voor -35-jarigen). 

Wat kom je te weten?  

  • Waarom en hoe Kom op tegen Kanker samenwerkt met vrijwilligers 
  • Welke soorten vrijwilligerswerk je kunt doen 
  • Hoe je als vrijwilliger wordt opgeleid, ondersteund en gewaardeerd 

En wie kan daar beter over vertellen dan de mensen die het zelf doen? Daarom zijn ook trouwe vrijwilligers van de partij om hun ervaringen te delen en in gesprek te gaan. Zo kom je te weten of vrijwilligerswerk bij Kom op tegen Kanker iets voor jou is.

Wanneer? 

Dinsdag 28 februari van 14 tot 16u 

Waar? 

Kom op tegen Kanker 
Koningsstraat 217 
Brussel 

(Enkel deze kennismaking vindt plaats op het kantoor in Brussel. Het vrijwilligerswerk zelf – voor wie zich hierna wil engageren – vindt niet plaats op ons kantoor in Brussel, maar wel zoveel mogelijk in je buurt) 

Je leest hier hoe je ons kantoor kunt bereiken. Kom je met de trein? Dan wachten we je op in station Brussel-Noord in de algemene grote hal tussen 13.15u en 13.45u. Je herkent ons aan ons bordje met 'Kom op tegen Kanker'.

Schrijf je in

Dat kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar vrijwilligersschool@komoptegenkanker.be of bel 02 210 02 21.

Thema's: Vrijwilligers