2019_vakantiekamp_blijoog

Vakantiekamp dag 5: nooit meer naar huis

Door Tom
Webmaster vakantiekamp
Delen

'Ik wil nooit meer naar huis', roept een jongen uit groep 3 als ik hem vraag hoe het gaat op kamp. 'Ik heb vrienden gevonden die mij begrijpen', zegt iemand uit groep 5. 'Ik zie kinderen hier weer openbloeien', fluistert een verpleegster. 'Ik ga thuis nooit kunnen uitleggen wat dat kamp is', vertelt een monitor. 'Het is onwaarschijnlijk wat jullie hier doen voor de kinderen en jongeren', zegt een dame die hier ook logeert. Wat kan ik daar nog aan toevoegen?

Vandaag stonden er kookactiviteiten op het programma, werd er hier en daar nog druk geknutseld, moorden opgelost en soapseries gespeeld. Als vieruurtje kwam de ijskar langs. Een schot in de roos voor alle kinderen, monitoren en verpleging. Zo schuiven we langzaam op richting de laatste volledige dag van het kamp maar het zal een spetterende feestdag worden. 

2019_vakantiekamp_ijsjeskar
Thema's: Kinderen