Dag tegen Kanker gele lintje
Lintjes Dag tegen Kanker

Dag tegen Kanker

Editie 2022

Op donderdag 20 oktober 2022 is het de 23ste Dag tegen Kanker. Dan zorgen we dat Vlaanderen en Brussel weer overspoeld worden door een golf van solidariteit, en steken we met z’n allen kankerpatiënten en hun naasten een groot hart onder de riem. Met de Dag tegen Kanker tonen we hen dat ze omringd zijn door mensen die hen steunen.

Tijdens de Dag tegen Kanker roept Kom op tegen Kanker iedereen op om één dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten. Dat gebeurt op tal van manieren.

Doe ook mee met je organisatie! In de loop van mei/juni 2022 lees je hier hoe dat kan.

Bewaar je gele lintje voor de 23ste Dag tegen Kanker

Bewaar je gele lintje en draag het opnieuw op donderdag 20 oktober 2022, voor de 23ste Dag tegen Kanker. Een datum om nu al te omcirkelen in je agenda!

Steun het hele jaar door

Het hele jaar door organiseren ziekenhuizen, lotgenotengroepen, zorgorganisaties en Kom op tegen Kanker allerlei activiteiten voor kankerpatiënten. Je vindt een overzicht op allesoverkanker.be.

Tips voor naasten

Op zoek naar tips hoe je kankerpatiënten het best kunt bijstaan? Je vindt op allesoverkanker.be veel tips over wat je kunt doen of wat je beter vermijdt.

banner trouwe partners één kbc dag tegen kanker