Staat donderdag 20 oktober al omcirkeld in je agenda? Want dan organiseren we opnieuw de Dag tegen Kanker, dit jaar voor de 23ste keer! 

En na twee corona-edities, willen we er opnieuw een échte Dag tegen Kanker van maken, met alles erop en eraan. Daarom bedachten we alvast een nieuwe, warme campagne: “Kanker draag je niet alleen”. Net zoals het gele lintje. We doen het samen: samen met familie en vrienden, vrijwilligers en iedereen uit de zorg. 

De bedoeling blijft alvast dezelfde: kankerpatiënten en hun omgeving laten voelen dat ze er niet alleen voor staan. Daarom roept Kom op tegen Kanker iedereen op om één dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen. Doe ook mee met je organisatie!

Bewaar je gele lintje voor de 23ste Dag tegen Kanker

Bewaar je gele lintje en draag het opnieuw op donderdag 20 oktober 2022, voor de 23ste Dag tegen Kanker.

Steun het hele jaar door

Het hele jaar door organiseren ziekenhuizen, lotgenotengroepen, zorgorganisaties en Kom op tegen Kanker allerlei activiteiten voor kankerpatiënten. Je vindt een overzicht op allesoverkanker.be.

Tips voor naasten

Op zoek naar tips hoe je kankerpatiënten het best kunt bijstaan? Je vindt op allesoverkanker.be veel tips over wat je kunt doen of wat je beter vermijdt.

banner trouwe partners één kbc dag tegen kanker