BelOrta Cycling team

3 teams
710,00 € ingezameld
0 teams kunnen starten
3 teams kunnen nog niet starten
BelOrta Cycling team

Sinds 2010 nemen wij als “BelOrta Cycling Team”, deel aan de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker. Elk jaar met Hemelvaart smeren we de benen in en gaan we van start voor deze 4 daagse. Een fantastisch initiatief om wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker te ondersteunen.  

We zijn er allemaal wel eens mee geconfronteerd geweest. Familie, vrienden, collega’s, …. Iedereen kent wel iemand die de oneerlijke strijd tegen deze ziekte heeft moeten voeren. Zelfs als de strijd gewonnen wordt is de inpakt onvoorstelbaar zwaar. 

In de strijd tegen kanker, is gezonde voeding een zeer belangrijke factor. Aangezien wij, BelOrta, veilig en gezond hoog in het vaandel dragen, kunnen we, als grootste coöperatieve veiling in groenten en fruit, niet aan de kant blijven staan bij dit fantastisch evenement. 

Voor het BelOrta Cycling Team zal dit ondertussen onze 12de deelname zijn, en omdat we er van overtuigd zijn dat onze bijdrage van tel is en initiatieven als deze nodig zijn om de strijd te winnen, zijn we zeer blij elk jaar opnieuw te mogen deelnemen. 

Elk jaar ziet onze ploeg er een beetje anders uit. We tellen +/- 400 werknemers en willen iedereen de kans geven om zijn steentje bij te dragen….. als fietser, als begeleider, als supporter,

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170029617

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.