Marc fietst voor …

1 team
2.240,00 € ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan nog niet starten
Marc fietst voor …

Na drie deelnames aan deze geweldige actie was ik er even tussenuit, in 2022 heb ik dan de 1000 km tot een goed einde weten te brengen . In 2023 ben ik ziek gestart en na de eerste dag moeten opgeven , balen , wel hebben 3 vrienden van mij elk nog een dag gereden zodat het Team Marc fietst voor .... toch nog 1000 km heeft afgelegd :-)

Nu ben ik terug ingeschreven en hoop ik dat 2024 het jaar is waarin ik mijn fietsbenen terug kan gebruiken om de 1000 km voor Kom op tegen Kanker tot een goed einde te brengen.

Het geweldige initiatief van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker houdt voor mij twee uitdagingen in:

Op het sportieve vlak dien ik me klaar te stomen om in vier dagen de 1000 km te fietsen. Elke dag vertrek ik vanuit Mechelen voor een tocht van 250 km om tegen de avond terug aan te komen in Mechelen. 

Daarnaast is er ook het financiële plaatje. Om te mogen starten, dien ik 5500 euro in te zamelen. Met dat startgeld steunt men kankeronderzoek en helpt men mensen die jammer genoeg worden getroffen door deze vreselijke ziekte. Iedereen kent wel iemand die het verdict kreeg dat hij of zij kanker heeft. Zelf heb ik dat al enkele keren van zeer dichtbij meegemaakt. Vandaar de naam 'Marc fietst voor ...'.

Ik fiets voor de vele mensen die ik ken, die zijn overleden, die vechten en die hebben overwonnen!

Helpen jullie mij aan de start? Alle steun is welkom! Giften vanaf 40 euro per jaar zijn fiscaal aftrekbaar. Er wordt jullie vanuit de organisatie een attest toegestuurd. 

Klik op 'Steun dit team' en breng mij een beetje dichter bij het startbedrag ;-)

Alvast bedankt en groetjes, 

Marc De Prins 

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170220874

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE14 7331 9999 9983 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.