TotalEnergies Running Club

1 team
1.046,08 € ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan nog niet starten
TotalEnergies Running Club

Iedereen van ons is al in aanraking gekomen met kanker in zijn omgeving, bij familieleden, bij vrienden, bij collega's.


Het laat je niet los en kan op ieder moment bij iedereen opduiken. Levensstijl en of je veel of weinig geld hebt, spelen allemaal geen rol, kanker maakt geen onderscheid.


De pijn verzachten bij wie kanker toeslaat, is moeilijk, al kan gewoon die persoon een hart onder de riem steken al een wereld van verschil maken. Ook iemand die herstellende is van kanker in beweging krijgen, kan een opsteker zijn om het leven met kanker draaglijker te maken.


Technisch gezien kunnen we zelf kanker nog niet uit de wereld helpen.


Ook in Vlaanderen zijn er specialisten die zoeken naar remedies en die hebben middelen nodig om hun onderzoeken naar kankerbestrijding te bekostigen.


Daarom willen we heel graag ons steentje bijdragen om hen de middelen te kunnen geven.

Een wereld zonder kanker is onze droom.


Jij steunt ons, wij steunen hen!


Doe vandaag nog een gift of steun een van onze acties!

100x dank !

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 340025359

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.