Movement

3 teams
3.957,00 € ingezameld
1 team kan starten
2 teams kunnen nog niet starten
Movement

Op 17 maart bundelen we de krachten met 12 vrienden en kennissen om deel te nemen aan de indrukwekkende "100 km voor kom op tegen kanker". Deze uitdagende tocht staat symbool voor onze vastberadenheid om een verschil te maken.

Kanker is een ziekte die ons allemaal raakt en daarom willen we actie ondernemen. Ons team bestaat uit 12 fervente lopers met een verschillende achtergrond. Elke loper heeft een diepgaande persoonlijke reden om deel te nemen aan deze bijzondere tocht.

We willen dat je deel uitmaakt van ons verhaal en ons helpt ons gezamenlijk doel te bereiken. Elke donatie brengt ons dichter bij de start.

Het inschrijvingsgeld per team bedraagt 2500 EUR en gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker.

Om de 3 teams aan de start te laten verschijnen doen wij verschillende financiële acties. Je ontdekt ze hier.

financiële acties:

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 340131554

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.