Sunshine Crew

2 teams
3.745,00 € ingezameld
1 team kan starten
1 team kan nog niet starten
Sunshine Crew

Zonneschijn. Jan zijn naam voor mij, al jarenlang. Maar op 12 oktober 2022 kwamen er donkere wolken voor mijn zon. Borstkanker. Ons leven stond stil en de impact op mij, Jan, Stan en Louisa was enorm. Maar … 


Na regen komt onvermijdelijk ooit weer zonneschijn, dus ook ik wil mijn zon weer laten schijnen. Tijdens het herstel wil ik ook graag ‘iets’ terugdoen voor de enorme steun die ik heb gekregen. Samen met mijn ‘Sunshine Crew’ willen we kom op tegen kanker helpen door deel te nemen aan de 100km. Naast geld inzamelen voor onderzoek biedt het lopen hopelijk voor ons ook de zonnige afsluiter van een donkere periode. 


De running crew is er alvast klaar voor, nu het inschrijvingsgeld nog. Steun jij ons doel? 


Katrien

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 340130443

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.