Pompier & Pompdaar

2 teams
2.085,00 € ingezameld
0 teams kunnen starten
2 teams kunnen nog niet starten
Pompier & Pompdaar

Benieuwd hoe dit team tot stand kwam?

Er was eens… een gemotiveerde, sportieve brandweerman. Nadat hij terug op adem was gekomen van zijn eerste marathon, rammelde zijn maag al terug van de honger naar uitdaging. Op een dag stond hij op en zei: “Laat ons lopen tegen kanker, en daarmee geld inzamelen voor oncologisch onderzoek!” Hij trommelde zijn vrouw, zijn brandweervrienden en gevolg op. Geen één van hen wilde zijn schoon verzoek weigeren, en zo ontstond team Pompier & Pompdaar! De rest is geschiedenis.

Ons doel: 200 kilometer lopen, waarvan de helft in brandweeruitrusting, en daarmee minstens 5000 euro verzamelen.

Wie we zijn:

Stijn Kluskens - Pompier - 40 km

Bijna 35 maar gevoelsmatig schommelt hij tussen de 20 en de 85 jaar. Hij houdt van dieren, tuinieren en Orval. Grote fan van amateurvoetbal in binnen- en buitenland. Eigenaar van een bakfiets en verzamelaar van grijze haren. Later wanneer hij oud is, speelt hij enkel nog PlayStation en Football Manager.

Maarten Govaert - Pompier - 30 km

Lui, nonchalant en een talenknobbel. Drie dingen die deze jongeman absoluut niet typeren! Wat dan wel? Eten a volonté, een liefde voor uitdagingen, en proper op z'n eigen. Een strakke organisatie en structuur brengen hem telkens op z'n bestemming. Een auto inladen kan hij als de beste. Aangenaam, dit is Maarten. Een 39-jarige pompier met 2 kinderen, een CM-lief en een hond.

Wout Goeminne - Pompier - 20 km

Deze 32-jarige bink is een groot dierenliefhebber. Met hobby’s als sporten, wandelen, voetballen en supporteren vult hij zijn dagen.

Jonas Staut - Pompier - 10 km

Fietser in hart en nieren die absoluut niet van lopen houdt. Maar toen mijn collega @maarten_goof me de vraag stelde om mee te doen aan de 100 km voor KOTK, twijfelde ik geen seconde. Vind je me niet op de fiets, dan zit ik vast en zeker in één of andere hippe koffiebar doppio’s of flat white’s te slurpen. Na al die overdosissen cafeïne kom ik steeds tot rust aan zee, samen met mijn vrouw en hond 🥰🤙.

Michiel Pintens - Pompdaar - 40 km

Zijn ondoordachte uitspraken leidden ertoe dat hij nu 40 km zal moeten lopen. Lessons learned! Hij staat altijd open voor uitdagingen, ook voorbereidingen zo lang mogelijk uitstellen is z’n ding. Anti-koriander, pro-snoep. 36 jaar, brandweerman, fervent wintersporter en niet bang van hard werk en lange dagen. Papa van Kami, Ika* en Bas.

Eveline Van Looveren - Pompdaar - 30 km

Eveline, 34 levensjaren met een licht Antwerps accent, ook wel beter als ‘die lange’ gekend. Al kandideer ik voor de titel eeuwige student, sinds kort ben ik dan toch door Kom op tegen Kanker als werknemer aangewend. Verder sport ik bijzonder frequent, daarbij horen lopen, fietsen en oefenen op mijn backhand. Op avontuur trek ik er wel eens op uit met mijn daktent, maar geef me een terras en wat zon en ik ben ook al content. Het hebben van gevoel voor ritme is niet echt aan mij bestemd, compenseren doe ik dat met rijmen en dichten als hoog ontwikkeld talent.

Carolien Andries - Pompdaar - 20 km

Leeftijd: 3️⃣4️⃣

Hobby’s: 📚🏃🏼‍♀️🌱🛀🏻

Gezinssituatie: 🧑🏻‍🦱👩🏻‍🦰👦🏼👶🏼🐶

Favorieten:🐱🍓🏕️🍹

Werk: 👩🏼‍💻🗂️🏡

Lies Neven - Pompdaar - 10km

Ooit was ze immens sportief en overtrof ze zichzelf op de 10 miles. Nu laat ze dat vooral over aan haar 2 kinderen en CM-lief. Hoewel, met haar tweehandige backhand en verbluffende forehand laat ze hen elke week alle hoeken van het veld zien! Nu is ze de beste levensgenieter die er is: Chalo, Dolce Gusto en frisgewassen lakens brengen haar instant happiness. Influencer Debsy en Barry Cannaerts bezorgen haar strakke buikspieren! Ontmoet Lies, een talentvolle en graag geziene juf voor buitengewone STOS-kindjes, zonder passie voor koken en strijken!

Wil je ons team steunen, dan kan dat door een gift te doen:

  • online via de knop hierboven
  • via een storting op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 340130342

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar, zowel als dat gebeurt via de knop 'Steun dit team' als via een overschrijving.

Heb je het geld dat je wil schenken aan ons team ingezameld via een actie? Dan geldt dat niet als gift, en moet dat bedrag gestort worden op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding 'ACTIE' en de code van dit team. Meer info over giften en fiscale attesten vind je in de veelgestelde vragen.