Les Saisies is een familievriendelijk en authentiek skioord in de Franse Alpen. De schaduw van de Mont Blanc geeft deze locatie een mythische karakter. Schrijf jij hier een beetje wielergeschiedenis in vakantiestemming?

Voor ieder wat wils

Je gaat in de eerste plaats naar Les Saisies om een col te beklimmen en zo kankeronderzoek te steunen. Maar het gebied heeft een pak meer troeven achter de hand.

Van adventurepark tot zwembad, er is ontspanning van A tot Z en voor jong en oud op wandelafstand. Een greep uit het aanbod:

  • Trek je stapschoenen aan voor een van de uitgestippelde wandelroutes in de regio
  • Laat je koersfiets op stal en kies eens voor een mountainbike of BMX
  • Neem een racket bij de hand voor wedstrijdje squash of fitness
  • Daag je supporters uit voor een spelletje bowling
  • Of geniet van een welverdiende massage

En véél meer. Je ontdekt de waaier aan mogelijkheden op de site van Les Saisies.

Laat je de weg wijzen

Tijdens het weekend van het evenement, openen we een tijdelijk toeristisch infopunt. Het geknipte adres voor al je vragen en tips over uitstapjes en activiteiten in de regio.

Ga tijdens je bezoek eens langs bij onze Nederlandstalige collega's en Les Saisies heeft geen geheimen meer voor je team!

De omgeving hier is uniek en ideaal om te fietsen. En er valt heel wat te beleven, jullie supporters zullen content zijn. We kijken er vol ongeduld naar uit!

Olivier Reydellet

Directeur Général Les Saisies Villages Tourisme

olivier les saisies

Je krijg de mogelijkheid om via een webpagina op maat van het evenement je overnachting te boeken. Samen met de toeristische dienst van Les Saisies we aan dat aanbod. Momenteel hebben ze het daar bijzonder druk met het komende winterseizoen, maar info volgt.

Schrijf je in