Ingeschreven om deel te nemen? Proficiat en alvast een heel dikke merci! Nu begint de voorbereiding. Die bestaat uit drie delen: trainen, geld inzamelen en de praktische organisatie. Wij helpen je bij alle drie! En dan tellen we af naar eind augustus voor het grote feest in Les Saisies, samen met de supporters.

Trainen

De Col op is een pittige sportieve uitdaging. Het is dus zaak om goed voorbereid aan de start te komen. Daarom krijg je van ons als fietser trainingsschema's op maat, in samenwerking met Wolf Performance. Zo kom je zeker en vast in topvorm aan de start.

Het aanbod voor de trainingsschema's komt in de loop van de maand januari online.

Geld inzamelen

Om te mogen deelnemen dien je 2000 euro per persoon in te zamelen voor kankeronderzoek en betaal je een organisatiekost van 200 euro per persoon. 

Praktische organisatie

Daarnaast zijn er natuurlijk ook wel wat praktische zaken te regelen voor je aan de start kunt staan. Waar ga je slapen in Les Saisies, hoe geraak je daar, hoe geraak je aan je (in Frankrijk verplicht) medisch attest ...? Ook hierbij helpen wij zo veel mogelijk. En er is ook heel wat inbegrepen in de organisatiekost.

Nieuw voor 2024 is dat Kom op tegen Kanker een (vrijblijvend) vervoersaanbod zal uitwerken. Zowel voor fietsers en hun fietsen als voor supporters. Wie wil, kan dus tegen betaling (democratisch, natuurlijk!) met ons mee. Vertrek op donderdag 22 augustus; datum terugkeer wordt nog bepaald. Meer info volgt in het voorjaar van 2024.

Via deze website, via je teamtitularis en via de nieuwsbrief kom je in aanloop naar het event alles op tijd en stond te weten. Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

De Col op fietser