Haal ook een petpakket in huis en steun zo kinderen met kanker! Hieronder vind je het dichtstbijzijnde verkooppunt in je buurt. De petpakketten zijn te koop zolang de voorraad strekt. 

Ketnet-wrapper Gloria Monserez ontwierp een coole pet met tekeningen die kinderen kunnen afmaken en inkleuren. Vooraan is er plaats voor een boodschap of naam. 
Voor 9 euro krijg je een pet op kindermaat en vier textielstiften. Daarmee pimp je je pet in één, twee, drie! 

De inkt blijft zitten als je de pet niet warmer was dan 40 graden in de wasmachine. Andere kleuren van textielstiften zijn verkrijgbaar in hobbywinkels. 

Verkooppunten

Je petpakket haal je voor 9 euro bij:

Logo's verkooppunten petpakket

In één keer veel petpakketten bestellen? Goed idee! Groepsbestellingen plaats je bij een Colruyt of Standaard Boekhandel in je buurt. Daar kun je ze later ook afhalen.

Petnetdag

Het hoogtepunt van De Pet op tegen Kanker was Petnetdag, op vrijdag 26 mei. Ketnet werd de hele dag Petnet. We riepen alle leerlingen ook op om solidair de pet op te zetten tegen kanker en met hun gepimpte pet (of een andere leuke pet) naar school te gaan. Zo toonden ze aan kinderen met kanker dat ze er niet alleen voor staan.

Deel je leukste petfoto's

Ook trots op je gepimpte pet? Neem een foto en deel deze op je sociale media met de #depetop

Help kinderen met kanker even hun ziekte vergeten

Kanker heeft een enorme impact op het leven van kinderen en hun families. Met de opbrengst van de petpakketten organiseert Kom op tegen Kanker allerlei deugddoende initiatieven voor hen: contact met lotgenootjes, een dag zorgeloos plezier in een pretpark, een onvergetelijke vakantieweek …
Dankzij iedereen die een petpakket koopt, kunnen kinderen met kanker weer gewoon even kind zijn. Doe ook mee! 

Lees meer over onze steun aan kinderen met kanker.

Logos De Pet op tegen Kanker