Koop een petpakket (8 euro) en steun kinderen met kanker. Vind hieronder het dichtstbijzijnde verkooppunt in je buurt.

Voor 8 euro krijg je een coole pet op kindermaat + een witte krijtstift en wisdoekje. Met de stift zetten kinderen hun eigen coole tekst. Hebben ze zin in iets anders? Nat wisdoekje erover, en er is plaats voor een nieuwe creatieve inval. Andere kleuren van krijtstiften zijn vrij verkrijgbaar in hobbywinkels.

De pet op

Schud de stift goed voor gebruik en duw daarna de punt zachtjes op een kladblad tot er vloeistof in de punt zit.

Verkooppunten

Je petpakket haal je voor 8 euro bij:

Logo's distributeurs De Pet op

In één keer veel petpakketten bestellen? Een geweldig idee! Groepsbestellingen plaats je bij een Colruyt of Standaard Boekhandel in je buurt. Daar haal je ze later ook af.

Petnetdag

De apotheose van de campagne De Pet op tegen Kanker was Petnetdag op vrijdag 21 mei. Dan werd Ketnet voor één dag Petnet en riepen we alle kinderen op om met hun gepimpte pet (dat mag gerust ook een andere pet zijn) naar school te gaan. Een teken van solidariteit en hart onder de riem voor kinderen met kanker.

Doe het voor kinderen met kanker

Kanker en de behandeling hebben een grote impact op het leven van kinderen en hun families. Met de opbrengst van de petpakketten organiseert Kom op tegen Kanker voor hen deugddoende initiatieven, zoals contact met lotgenootjes, een dag vol plezier in een pretpark en een onvergetelijke vakantieweek. Ook als activiteiten vanwege corona niet kunnen doorgaan, haalt Kom op tegen Kanker de kinderen even uit de sleur van hun ziekte met bijvoorbeeld een pretpakket. Dankzij iedereen die een petpakket koopt hoeven kinderen met kanker zo weinig mogelijk te missen.

Lees meer over onze steun aan kinderen met kanker.

Gezinsdag
Kinderwerking brussendag
Kinderwerking brussendag
Kinderwerking brussendag