De vlam van de Warmste Week

De Warmste Week

De Warmste Week gaat weer voluit voor solidariteit. Steek jij graag je handen uit de mouwen voor de strijd tegen kanker? Dan ben je aan het goede adres. Meer dan ooit hebben mensen met kanker dit jaar onze steun nodig. 

Proeven van ons vrijwilligerswerk tijdens De Warmste Week? Online snel steentje bijdragen? Of een eigen creatieve actie opzetten? Meehelpen kun je bij Kom op tegen Kanker op allerlei manieren. Elk gebaar maakt verschil.  

Zo zorgen we er samen voor dat kankeronderzoek broodnodige steun blijft krijgen. En dat patiënten de zorg blijven krijgen die ze verdienen.

Zorgvrijwilliger en patiënt

Proef ons vrijwilligerswerk

Neem deel aan de Warmste Week als vrijwilliger voor Kom op tegen Kanker en steun zo mensen met kanker.*

*Vanwege de coronamaatregelen zijn de initiatieven in november geannuleerd.

Dame met smartphone

Help mee in 5 minuten

Heb je niet veel tijd? Ook in een paar klikken kun je de strijd tegen kanker al een duwtje in de rug geven.

Kerstmand

Organiseer een actie

Je hebt meer tijd? Zet zelf een actie op om geld in te zamelen. Er zijn tal van mogelijkheden om dat coronaveilig te doen. Zet een actie op!

Acties ten voordele van Kom op tegen Kanker

Steun een actie

Over heel Vlaanderen worden acties ten voordele van Kom op tegen Kanker georganiseerd. Geef je gemeente of postcode in en je ziet wie en hoe je precies kunt steunen in jouw buurt.

Waarom jouw steun meer dan welkom is

Dankzij de inzet van actievoerders en vrijwilligers realiseerden we dit in 2019. Help jij mee om dit jaar evenveel stappen te zetten in de strijd tegen kanker? In naam van alle mensen met kanker en hun naasten: bedankt dat je doorzet in 2020!