Doe een gift

1. Bedrag
Bedrag
of

Vanaf 40 euro op jaarbasis is jouw gift fiscaal aftrekbaar. Voor 2020 betaalt de fiscus tot 60 % terug (d.i. een tijdelijke maatregel; vorige jaren bedroeg het 45 %). Een gift van 50 euro kost maar 20 euro

2. Gegevens
We hebben die gegevens nodig om je jouw fiscaal attest te kunnen bezorgen. Jouw gegevens worden nooit met derden gedeeld.
Gift op naam van:
Aanspreking:
Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.
We sturen je een bevestigingse-mail van jouw gift.
We bellen je enkel op indien we extra vragen hebben over je maandelijkse gift.
3. Betaalmethode
Je transactie gebeurt op een beveiligde pagina.
3. Bankrekening
Je kunt de domiciliëring stoppen wanneer je het wil via e-mail.
4. Belastingsaangifte
Met je rijksregisternummer kunnen we je belastingsaangifte reeds laten invullen met de juiste gegevens.
Lees meer over het verschil tussen een gift en de opbrengst van een actie.
Ja, ik steun de strijd tegen kanker.

Wist je dat een gift vanaf 40 euro op jaarbasis in 2020 tot 60 % fiscaal aftrekbaar is? Dat is 15 % meer dan anders. (d.i. een tijdelijke maatregel; vorige jaren bedroeg het 45 %). Een gift van 60 euro kost maar 24 euro.

Dankzij die duizenden giften kan Kom op tegen Kanker al meer dan 30 jaar kanker vermijden, bestrijden en verzachten. En maakten we reuzensprongen in de strijd voor meer overlevingskansen en een betere levenskwaliteit. Hartelijk dank daarvoor!

Toch roepen we op om ons te blijven steunen. Nog steeds sterft een op de drie Vlaamse kankerpatiënten aan kanker. Dat is onaanvaardbaar. We gaan door tot we geen geliefden meer verliezen aan kanker.

Kijk hier hoe we erover waken dat elke euro die je ons geeft, effectief naar de strijd tegen kanker gaat.