Doneer je ervaring

Afspraken

In het kader van de oproep naar (ex-)patiënten, naasten en mantelzorgers om hun ervaring te doneren, vind je hieronder enkele afspraken.

Contactopnames

 • Om contact met jou op te nemen, hebben we minstens je e-mailadres nodig. In het formulier kun je eventueel ook je telefoon- of gsm-nummer ingeven, maar dat is niet verplicht. Let wel: bij het zoeken naar getuigen voor onze eigen kanalen of voor externe media moet het vaak snel gaan; wil je daarom je verhaal delen als getuige, vul dan zeker je gsm-nummer in. Sowieso nemen we altijd eerst met jou contact op om je toestemming te vragen voor het gebruik van jouw verhaal.
 • Of we met jou contact opnemen in het kader van 'Doneer je ervaring' en hoeveel keer, dat hangt af van jouw aangegeven ervaring en de thema's waarvoor we input zoeken. Het is daardoor niet zeker dat je de komende tijd al meteen van ons hoort. We streven er in elk geval wel naar om maximaal een vijftal keer per jaar met jou contact op te nemen.
 • Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Hoe bedanken wij jou?

 • Kom op tegen Kanker is je uiteraard zeer dankbaar voor het delen van je ervaring, en houdt je daarnaast graag op de hoogte rond de specifieke zaken waaraan je hebt meegewerkt. 
  - Heb je je input gegeven voor een meldcampagne van Kom op tegen Kanker, dan bezorgen we jou het afsluitend rapport met beleidsaanbevelingen dat uit de campagne voortvloeide.
  - Heb je meegewerkt als getuige, dan ontvang je het magazine, filmpje, webartikel ... waar je in voorkomt.
  - Heb je aan een onderzoek meegewerkt, dan word je op de hoogte gehouden van de resultaten van dat onderzoek én word je geïnformeerd over de jaarlijkse uitreiking van Kom op tegen Kanker-onderzoeksbeurzen.
 • Iedereen die zich heeft aangemeld bij 'Doneer je ervaring' ontvangt ook jaarlijks de link naar het jaarverslag van Kom op tegen Kanker.
 • Wens je ook een gratis abonnement op Komophet magazine voor actievoerders, vrijwilligers en vaste medewerkers van Kom op tegen Kanker, vraag het dan hier aan.

Aanpassen/afmelden

Wens je iets aan te passen in de gegevens die je ons bezorgd hebt, of wens je niet langer gecontacteerd te worden in het kader van doneer je ervaring, stuur dan een mailtje naar info@komoptegenkanker.be.