Word deel van de oplossing

Een probleem met je privé-verzekering?

Deel jouw ervaring en word zo deel van de oplossing!

Ben of ken je een (ex-)kankerpatiënt met (minder goede) ervaringen met privé-verzekeringen of verzekeraars? Vertel er dan zeker over in de bevraging hieronder. Zo help je Kom op tegen Kanker om deze ervaringen in de toekomst te verbeteren, en bewijs je andere (ex-)patiënten een grote dienst. Iedereen heeft tenslotte recht op betaalbare financiële bescherming.

Probeer zo specifiek mogelijk te zijn en omschrijf bijvoorbeeld ook wanneer het voorval zich voordeed, bij welke verzekeraar … Ook als je positieve ervaringen had met je verzekeraar en de manier waarop die omging met de diagnose mag je deze zeker delen.

Krijg je graag ondersteuning bij het invullen van de enquête of heb je nog vragen, dan kun je de Kankerlijn bellen op het gratis nummer 0800 35 445 (elke werkdag van 9 tot 12u en van 13 tot 17u). Je kunt ook een e-mail sturen naar kankerlijn@komoptegenkanker.be.

We garanderen dat alle informatie die je bezorgt volledig vertrouwelijk blijft, niet wordt gedeeld met derden en louter in het kader van dit onderzoek zal worden gebruikt.

Neem hieronder deel aan de enquête:

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geüpload.
400 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.
Je kunt ook per post een kopie bezorgen (adres: Kom op tegen Kanker, campagne verzekeringen, Koningsstraat 217, 1210 Brussel). Indien je bereid bent om je naam te vermelden op de documenten die je opstuurt en in de vragenlijst hieronder, kunnen wij je antwoorden en je documenten aan elkaar koppelen.

Bedankt voor je bijdrage. Kun je nog enkele vragen beantwoorden over jou of je naaste?

Ik ben
Geslacht van de patiënt
Je geslacht
Welke diagnose werd er gesteld?
Je kunt je gegevens achterlaten als je op de hoogte wilt blijven van de resultaten van de campagne. Tevens kun je aangeven of we je mogen contacteren om in de media te getuigen over je ervaringen met verzekeringen. Denk aan een artikel in de krant, een getuigenis op onze website ….
We garanderen dat alle informatie die je bezorgt volledig vertrouwelijk blijft, niet wordt gedeeld met derden en louter in het kader van het onderzoek wordt gebruikt. Je persoonsgegevens zijn bij ons dus in goede handen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.