Gelijk nen Echte

Challenges

CHALLENGES

 

Challenge #3 - Fietsen op rollen

Voor onze volgende challenge gaan we de baan op samen met de Radio 2-zomertoer Zot veel Vakantie. Tussen 2 juli en 13 augustus dagen we jong en oud uit voor een wedstrijdje fietsen op rollen. 

Elke vrijdag houden we halt in een kustgemeente samen met de Radio 2-karavaan en zetten er telkens een Gelijk nen Echte-hoek op voor onze nieuwe challenge. Na het samen fietsen en het surplacen, dagen we nu iedereen uit voor een wedstrijdje fietsen op rollen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Je fietst met twee tegen elkaar. Hoe sneller je fietst, hoe sneller je een (bioafbreekbare) Gelijk nen Echte-ballon opblaast. Wie het eerst de ballon doet ontploffen, wint. Hier lees je het wedstrijdreglement.

Plezier gegarandeerd én er vallen mooie prijzen te winnen, zoals een fietspakket gesponsord door KBC of een shirt uit onze Gelijk nen Echte-collectie. De kinderen krijgen een petpakket.

Voor deelname vragen we een vrije bijdrage, die je ter plaatse makkelijk kunt storten via Payconiq en QR-code.

Ook als je niet gewonnen hebt, hangt er een leuk extraatje aan vast. Elk deelnemend kind krijgt een Gelijk nen Echte-ballon en een kleur- en puzzelboekje van KBC.
Elke deelnemende volwassene ontvangt een dankkaartje met kortingscode voor onze Gelijk nen Echte-kledingcollectie.

Veel plezier!
 

Challenge #2 - Surplacen Gelijk nen Echte

 

Om het met de woorden van onze ploegleider te zeggen:

" Akkoord. De surplacechallenge was geen evidentie. Maar jullie hebben toch maar weer jullie uiterste best gedaan om de kankerbestrijding niet stil te laten staan 👍🏻 Waarvoor heel veel dank ❤️

Jullie hebben nog te goed hoe het mij verging. Laat me stellen dat mijn cyclobalverleden me een aanzienlijk voordeel gaf 😉

Tot snel voor veel meer!" 

 

Challenge #1 - Samen fietsen tegen kanker

Wat rijmt er op arrivederci? Juist ja, merci! 1.581.130 keer. Want dat zijn de kilometers die jullie bijeengefietst hebben voor de allereerste #gelijknenechte challenge. Dat is maar liefst 39 keer de wereld rond.

Van Vlaanderens Mooiste tot Dwars door d’Ardennen. Het hele wielervoorjaar lang hebben 3189 fervente fietsers getrapt tegen kanker. Een geslaagde start, al zeggen we het zelf!

Lees hier wie de challenge gewonnen heeft. 

Post jouw foto met #gelijknenechte, tag @komop_tegenkanker
en maak deel uit van de grootste ploeg tegen kanker.

Vragen?

Stuur een e-mail naar gelijknenechte@komoptegenkanker.be en we helpen je graag verder.

Mediapartners
sporza
In samenwerking met
jbc
Trouwe partners
een     kbc