Doe mee met de Grootste Gelijk nen Echte WK-quiz!

 

De spurt van Tommeke Tommeke Tommeke, de plensbui in Yorkshire of het drama van Ronse. Dat doet meer dan een fietsbelletje rinkelen bij iedere wielerliefhebber.

Ken jij de koersgeschiedenis op je duimpje en zijn weetjes jouw dada? Dan is deze challenge zeker iets voor jou.

In de laatste rechte lijn richting het WK in eigen land organiseren we op vrijdagavond 17 september de Grootste Gelijk nen Echte WK-quiz.
De perfecte portie wielervertier om op te warmen voor de strijd om de regenboogtrui!

Praktisch

  • Je neemt deel in een team van maximum 4 personen (kostprijs 50 euro) of gewoon individueel (15 euro).
  • De quiz start vrijdag 17 september om 20u stipt, via livestream. De link daarvoor volgt via mail.
  • De inschrijvingen worden afgesloten op 15 september 23u59.

De presentatie is in de goede handen van Sporza-schermgezicht Catherine Van Eylen en Ine Beyen, kopvrouw van onze Gelijk nen Echte-campagne.

Ook zanger Garry Hagger, Thuis-acteur Bart Van Avermaet en enkele andere bekende gezichten zijn van de partij. Zij vormen een gelegenheidsteam dat zich zal meten met de koerskenners in de Vlaamse huiskamers.

De vragenlijst voor dit online evenement komt uit de koker van Frederik Backelandt (hoofdredacteur van het wielermagazine Grinta) en Rik Vanwalleghem (ex-directeur van het Centrum Ronde van Vlaanderen). 

Prijzen aan de meet, luidt het aloude gezegde. En daar hebben we natuurlijk voor gezorgd. Wie de goeie vorm te pakken heeft en het podium behaalt, maakt kans op mooie prijzen aangeboden door onder andere TREK, stad Damme, KBC ...

Met jouw deelname steun je de preventieprojecten van Kom op tegen Kanker. 

Je moest al ingeschreven zijn! 😉

 

sponsors