Aanvullende welzijnsinitiatieven (AWI)

Kom op tegen Kanker financiert heel wat grootschalige projecten: biomedisch-, psychosociaal- en preventieonderzoek, zorgprojecten en -organisaties ... Maar ook kleine, praktische initiatieven kunnen enorm veel betekenen voor het welzijn van mensen die kanker hebben (gehad) en hun omgeving.

Denk maar aan het verbreden van je aanbod voor patiënten in een maatschappelijk kwetsbare positie, yoga doceren in het ziekenhuis, ondersteuningsprogramma’s ontwikkelen om het leven met kanker draaglijker te maken, crea-ateliers organiseren om de draad terug op te pikken na behandeling, of activiteiten voorzien met aanmoediging van een buddy. Door middel van de financiering aanvullende welzijnsinitiatieven (AWI) wil Kom op tegen Kanker zulke projecten ondersteunen.  

Massage

Ben je actief in een welzijns-, hulp- of zorgorganisatie en heb je een idee voor een aanvullend project dat aan een psychosociale, paramedische, maatschappelijke en/of sociale nood tegemoetkomt? Kan dat idee snel (in maximaal twee jaar) en efficiënt (met een budget van maximaal 25.000 euro) gerealiseerd worden? Dan wil Kom op tegen Kanker je graag een duwtje in de rug geven. 

De specifieke voorwaarden waaraan je welzijnsinitiatief moet voldoen om in aanmerking te komen voor financiering door Kom op tegen Kanker kun je terugvinden in het reglement aanvullende welzijnsinitiatieven

Aanvraag financiering