Trainingssessie op de werkvloer

Trainingssessie: Kom op voor werk bij kanker

In samenwerking met Emino organiseert Kom op tegen Kanker een training van één dag over werken bij kanker. De training bestaat uit twee modules, die je beter leren omgaan met de impact van kanker op de werkvloer.

Module 1: Wat is kanker?

Welke impact heeft kanker op een werknemer? Hoe wordt hij daarmee geconfronteerd op fysiek, psychisch, relationeel en financieel vlak? Hoe ga je daar als werkgever best mee om? En hoe zit het proces van re-integratie in elkaar? Dat kom je te weten in de eerste module van deze trainingssessie.

De prijs voor deze sessie bedraagt 500 euro (exclusief btw) op jouw bedrijfslocatie.

Module 2: Re-integratie

Wat kun je als werkgever doen als een werknemer vertelt dat hij (of zijn partner) kanker heeft? Hoe kun je ervoor zorgen dat het perspectief op werkhervatting blijft? Hoe bereid je zo'n werkhervatting voor en hoe voer je die op een goede manier uit? Dat kom je te weten in de tweede module van deze trainingssessie.

De prijs voor deze sessie bedraagt 500 euro (exclusief btw) op jouw bedrijfslocatie.

Dankzij deze opleiding hebben zowel de medewerkers als ik het gevoel dat we aan alle aspecten van werkhervatting hebben gedacht.

Bert Delville

Algemeen coördinator Jongerencentrum Bouckenborgh

Advies op maat

Wil je liever advies en ondersteuning op maat van jouw bedrijf? Een Emino-consultant begeleidt je graag bij het uitwerken van een zorgzaam personeelsbeleid. Zo kun je proactief inspelen op de impact van kanker op de werkvloer. Deze service is gratis dankzij de tussenkomst van Kom op tegen Kanker.

Trainingssessie of meer info aanvragen?

Neem contact op met Christel Witgeers op het nummer 0479 24 03 48 of via christel.witgeers@emino.be.