Finishfoto van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker

Word sponsor van de 100km-run

De 100km-run voor Kom op tegen Kanker is een uniek loopevenement waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen ten voordele van de strijd tegen kanker.

Vele honderden teams nemen jaarlijks in maart deel aan de 100km-run. Elk van hen zamelt 2500 euro startgeld in.
Kom op tegen Kanker garandeert dat dit startgeld integraal naar kankeronderzoek gaat. Daarom zoeken we partners en sponsors die zich net als de lopers willen engageren in de strijd tegen kanker.

Er zijn verschillende partnerschappen mogelijk. Je kunt de 100km-run bijvoorbeeld financieel of logistiek ondersteunen. In ruil zorgen wij voor visibiliteit van je organisatie, in aanloop naar en tijdens de 100km-run.

Interesse? Neem contact op met

Wat met de opbrengst van de 100km-run?

De netto-opbrengst van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker gaat rechtstreeks naar biomedisch kankeronderzoek (d.i. onderzoek waarbij behandelingen of geneesmiddelen worden getest bij patiënten). Het doel van het onderzoek is de behandeling en de levenskwaliteit van kankerpatiënten te verbeteren en hun overlevingskansen te vergroten. Op die manier steunt Kom op tegen Kanker onderzoeksprojecten die een directe meerwaarde bieden voor de behandeling van kankerpatiënten, maar die onvoldoende financiering krijgen van de overheid en/of de farmaceutische industrie.