Vrijwilligers Plantjesweekend

Word vrijwilliger tijdens het Plantjesweekend

Dankzij de onmetelijke inzet van vele vrijwilligers viert het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker dit jaar al zijn 26ste verjaardag. Kunnen we op 18, 19 en 20 september ook op jou rekenen om deze editie onvergetelijk te maken?

Je kunt enkele uurtjes mee de handen uit de mouwen steken bij een bestaand comité of zelf een verkoopactie in je gemeente opzetten. Kom op tegen Kanker helpt je bovendien van A tot Z om er een succes van te maken. Onze districtscoördinatoren stellen je bijvoorbeeld graag voor aan een bestaand comité of helpen je bij de opstart van een nieuw comité. Daarnaast stelt Kom op tegen Kanker voldoende ondersteunend materiaal ter beschikking, zoals affiches en vlaggen.

Eén ding is zeker: je zult als vrijwilliger een ontzettend goed gevoel overhouden aan het Plantjesweekend! Je kan je hieronder aanmelden als vrijwilliger vanaf april.

Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

Ik verkoop voor het eerst plantjes

Registreer je als verantwoordelijke van een comité of schrijf je in om te helpen bij een bestaand comité.

Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

Ik ben verantwoordelijke van een comité

Meld je aan en bezoek de persoonlijke pagina van jouw comité.

Veiligheidsmaatregelen vanwege corona

Het Plantjesweekend gaat (onder voorbehoud) door op 18, 19 en 20 september. We doen er alles aan om de plantjesverkoop zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees hier welke voorzorgsmaatregelen we nemen om ieders veiligheid maximaal te garanderen.