Frank Deboosere in serre

Het Plantjesweekend

Elk plantje hielp een handje

Dit jaar zag het Plantjesweekend er helemaal anders uit. Voor het eerst in 25 jaar boden we onze vermaarde azalea’s enkel online te koop aan. Ongelofelijk bedankt aan iedereen die tussen 1 en 20 september een plantje kocht!

De plantjesverkoop voor Kom op tegen Kanker liep tot 20 september 18u en is dus afgelopen. De plantjes worden verdeeld tussen 21 en 30 september.

Dat hangt af van de bezorgoptie die je selecteerde bij je online aankoop. Die vind je terug in je bevestigingsmail.

  • Koos je voor afhaling bij Aveve? Dan kun je je plantje afhalen van zaterdag 26 t.e.m. woensdag 30 september in de Aveve-winkel die je selecteerde bij je aankoop. Toon je bevestigingsmail met barcode aan de kassa.
  • Koos je voor afhaling bij een afhaalpunt van vrijwilligers? Dan kun je je plantje afhalen tussen 21 en 30 september op de momenten dat het afhaalpunt open is. Die vind je terug in je laatste bevestigingsmail.
  • Koos je voor levering? Dan leveren we je plantje(s) ten laatste 30 september op het opgegeven leveradres. 

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen of ben je hem kwijt? Laat het ons weten via plantjesweekend@komoptegenkanker.be of via 0800 65 777 (gratis).
Heb je een andere vraag? Neem een kijkje in de veelgestelde vragen.
 

Plantjesweekend 2020 Tyas jongen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze plantjesverkoop? Raadpleeg hier een lijst met veelgestelde vragen.
 

Zorgvrijwilligster

Wat met de opbrengst?

Daarmee financieren we zorgprojecten in de vorm van een luisterend oor, activiteiten, lotgenotencontact, informatie en praktische of financiële hulp.

Azalea

Over de Gentse azalea

De azalea’s die we verkopen worden milieuvriendelijk geteeld, zijn makkelijk te onderhouden en zijn een echt Vlaams streekproduct.

Vragen?

Contacteer ons via plantjesweekend@komoptegenkanker.be of bel ons (gratis) via 0800 65 777.

Logobanner Plantjesweekend