Actie Iedereen tegen Kanker

Registreer je actie op deze website

Als je je actie voor Kom op tegen Kanker registreert via het aanvraagformulier, doe dat dan zo volledig mogelijk. Alle informatie stroomt namelijk automatisch door naar komoptegenkanker.be/acties. Hoe meer jij deelt over je actie, hoe meer de bezoekers van deze website er dus over te weten kunnen komen.

Vermeld daarom zeker waar en wanneer je actie plaatsvindt en beschrijf beknopt wat je precies van plan bent, bij wie geïnteresseerden meer info kunnen opvragen en of ze zich kunnen inschrijven (naam? e-mailadres? telefoonnummer?). Heb je een blog, een eigen website, een Facebookpagina of een Instagramaccount? Geef dan ook de link daarnaar door.

Elke actie op de website van Kom op tegen Kanker krijgt bovendien een uniek webadres. Je kunt dus naar je eigen pagina verwijzen als je promotie maakt. Dat kan heel makkelijk. Op je actiepagina vind je namelijk knoppen waarmee je ze kunt delen op Facebook, op Twitter of via e-mail.

Daarnaast kunnen bezoekers op de overzichtpagina van de acties ook zoeken op naam, postcode of gemeente. Zo bereik je ook mensen uit de buurt die misschien nog niet op de hoogte waren van jouw inzet voor Kom op tegen Kanker.