Wandelaar in een bos

Neem Kom op tegen Kanker op in je testament

Als je iets nalaat aan Kom op tegen Kanker, draag je bij aan het realiseren van een droom: een wereld zonder kanker. Elke bijdrage, hoe klein ook, is een stap naar minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Gratis brochure

Bestel de gratis brochure Met uw nalatenschap bijdragen aan een wereld zonder kanker.

Daarin vind je meer informatie over hoe je het vrij beschikbare deel van je nalatenschap kunt nalaten aan één organisatie, zoals Kom op tegen Kanker, of aan verschillende erfgenamen, waaronder bijvoorbeeld Kom op tegen Kanker. In sommige gevallen kan een duolegaat heel interessant zijn. Een voorbeeld maakt dat duidelijk in de brochure.

Ook juwelen, waardepapieren of een onroerend goed kunnen nagelaten worden aan Kom op tegen Kanker. Om (een deel van) je nalatenschap aan Kom op tegen Kanker te schenken, is het wel noodzakelijk om een testament te maken. Anders gelden de wettelijke erfrechtregels. Ook daarover vind je meer informatie in de brochure.

Brochure nalatenschap Kom op tegen Kanker
Adres

Je geld goed besteed

Kom op tegen Kanker garandeert dat je wensen als erflater worden gerespecteerd. Daarnaast zorgen we ervoor dat je nalatenschap goed wordt besteed aan:

  • vernieuwend wetenschappelijk onderzoek;
  • zorg voor kankerpatiënten en hun naasten;
  • beïnvloeding van beleidsmakers zodat kankerbestrijding hoog op de agenda komt;
  • initiatieven om kanker te voorkomen.

In de gratis informatiebrochure vind je een aantal concrete voorbeelden en getuigenissen.

Wil je graag meer vrijblijvende informatie of wil je een afspraak maken om samen rustig de mogelijkheden te overlopen? Neem dan contact op met Hilde Vandermarliere.

Een gesprek kan bij je thuis plaatsvinden of in ons kantoor, uiteraard vrijblijvend en in alle discretie.

Word je liever door ons opgebeld? Geen probleem.