Toeters en bellen

iedereen 1000

Neem deel met jouw organisatie

Maak deel uit van Iedereen 1000 met jouw bedrijf of vereniging. Motiveer collega's, klanten en partners om samen te trappen tegen kanker. Zo koppelen jullie een sportieve uitdaging aan het goede doel, geven jullie het kankeronderzoek een boost én laten jullie kankerpatiënten weten dat jullie er voor hen zijn.

Samen sporten vergroot het groepsgevoel

Hoeveel kilometer willen jullie allemaal samen afleggen? Stel gerust een ambitieus doel en deel het met je hele organisatie. In de app atlasGO kun je daarna volgen hoeveel kilometer jullie team al aflegde. Je kunt het leaderboard van jullie team trouwens ook makkelijk delen, bijvoorbeeld op intranet. Zo kan iedereen tussen 10 en 16 mei meeleven en supporteren. Dat kan ook in de app, door er high fives uit te delen, of foto's (met Iedereen 1000-filter) en berichten te posten.

Geld inzamelen voor kankeronderzoek

Hoeveel geld hopen jullie tijdens Iedereen 1000 in te zamelen voor kankeronderzoek? Ook dat doel mag gerust ambitieus zijn. Het kankeronderzoek mag namelijk ook nu niet stilvallen. Kanker stopt immers niet door corona. Je kunt je fietsers daarom (laten) sponsoren in atlasGO, een gift doen, of de grote sms-actie waarover we binnenkort meer bekendmaken ondersteunen.

Wij helpen jullie graag op weg

Precies de verbindende uitdaging waar jouw organisatie naar op zoek was? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaand formulier. Dan leggen we je daarna graag uit hoe je vouchers (10 euro per persoon) kunt bestellen en uitdelen om je medewerkers gratis te laten deelnemen aan Iedereen 1000. We bezorgen je ook graag alle bijkomende info, geven je tips over hoe je geld voor kankeronderzoek kunt inzamelen en delen promotiemateriaal om jullie sportieve en financiële prestaties in de kijker te zetten.

Adres
Reden van contact *
(*minstens 50)

Jouw persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.