Wil jij het kankeronderzoek mee een boost geven en kankerpatiënten tonen dat ze er niet alleen voor staan? En dat op een sportieve manier? Dan is Iedereen 1000 iets voor jou!

Samen met vele anderen fiets je tussen 10 en 16 mei zoveel mogelijk kilometers bij elkaar. Dat doe je individueel of met je eigen bubbel, maar toch samen met een heleboel andere teams en fietsers. Allemaal samen houden we de gereden kilometers immers bij in de app atlasGO.

Deelnemen kan heel makkelijk. Je betaalt een platformkost van 10 euro per persoon* en je bent vertrokken. Na registratie kun je in de app:

  • de parcourskaarten en gpx-files downloaden van 8 fietslussen van 125 km, verspreid over alle Vlaamse provincies. Een beginpunt kiezen is voldoende, want alle routes zijn duidelijk bepijld.
  • zien hoeveel je zelf al hebt gefietst, hoeveel kilometer je team al bijeen trapte en hoeveel kilometer alle teams samen al op de teller zetten. Je kunt elkaar er ook aanmoedigen, bijvoorbeeld door foto’s (met unieke Iedereen 1000-filter) te posten, high fives uit te delen of berichten te sturen.
  • fondsenwerven voor kankeronderzoek. Laat je sportieve prestatie sponsoren door vrienden, familie of collega's en steun zo de strijd tegen kanker. Het ingezamelde geld wordt na 16 mei geïnvesteerd in kankeronderzoek dat een rechtstreekse invloed heeft op de levenskwaliteit en overlevingskansen van kankerpatiënten.

Hoe dat allemaal precies in z'n werk gaat, daarover vind je hier binnenkort meer info.

Helemaal klaar voor de uitdaging? Registreer je dan vanaf vrijdag 23 april:

Fiets mee als particulier

Als fervente fietser

Maak je eigen fietsteam aan of sluit aan bij een bestaand fietsteam.

Meer weten

Fiets mee met familie of vrienden

Met vrienden of familie

Registreer een groep mensen en laat hen bij je team aansluiten.

Meer weten

Fiets mee met je organisatie

Met mijn bedrijf of organisatie

Werk samen met je collega's en klanten richting een sportief doel.

Meer weten

*Was je ingeschreven voor de 1000 km 2021, dan ontvang je begin mei een unieke QR-code waarmee je gratis kunt registreren voor Iedereen 1000.

Was je niet ingeschreven en kreeg je toch een voucher of link om gratis deel te nemen aan Iedereen 1000? Dat kan. Je kunt je deelname bijvoorbeeld cadeau krijgen van je organisatie of van iemand in je vrienden- of familiekring.

Vragen?

Mail naar iedereen1000@komoptegenkanker.be en we helpen je graag verder.

Hoofdsponsor
kbc
Mediapartners
radio2Nieuwsblad
Trouwe partner
kbc