iedereen 1000

Sporten tegen kanker

Iedereen 1000, dat is het coronaproof alternatief voor de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Tijdens dit sportieve event trappen duizenden fietsers elk jaar samen tegen kanker. Ook lopers zetten zich jaarlijks in voor het kankeronderzoek, tijdens de 100km-run. Ben jij volgend jaar één van hen?

 

De 1000 km

De 1000 km

Het hemelvaartweekend, dat is traditioneel het weekend van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dan fietsen duizenden fietsers vier dagen lang vanuit gaststad Mechelen langs prachtige wegen door alle Vlaamse provincies. Zij geven het kankeronderzoek op die manier een grote duw in de rug. Om te kunnen deelnemen aan de 1000 km zamelt elk fietsteam immers minstens 5500 euro startgeld in. Zo maken de 1000km-fietsers dus voor heel wat kankerpatiënten rechtstreeks het verschil.

Klinkt leuk en uitdagend? Dat is het ook!

De 100km-run

De 100km-run

De 100km-run is een uniek loopevenement waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen ten voordele van de strijd tegen kanker. Eén loper start als eerste, en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. Ze lopen samen, komen ook samen over de finish en het team legt op die manier samen 100 km af. Om te kunnen deelnemen zamelt elk loopteam minstens 2500 euro startgeld in. Zo steken de lopers kankerpatiënten een gigantisch hart onder de riem én geven ze het kankeronderzoek een enorme duw in de rug.

Zin in een uitdaging waarbij groepsgevoel centraal staat?

Blijf je graag op de hoogte van deze en andere sportieve evenementen voor Kom op tegen Kanker? Geef dan hieronder je contactgegevens door. Dan delen we de nieuwtjes en mogelijkheden om in te schrijven graag met jou.

Jouw persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.