Iedereen 1000

iedereen1000

Toeters en bellen

Geregistreerd? Klaar om te fietsen? Geweldig, maar er is meer ... 

Radio 2 

Wat doet kanker met families? Met overlevers? Voor wie fietsen mensen? De verhalen zijn vaak hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk. 

Luister van 10 tot 16 mei zeker naar Radio 2. Iedereen 1000 komt er dagelijks aan bod in de uitzendingen. 

Samen met BV's zoals Frank Deboosere, Dana Winner, Jeroom, Siska Schoeters, Frederik Van Lierde, Rani De Coninck, Rik Verheye, Joke Emmers en Geert De Vlieger maken we er een onvergetelijke week van vol solidariteit.  

Uitgepijlde lussen met meter en peters 

Fiets je 3 km naar de bakker? Met de kinderen in de bakfiets? Een grote tocht op de racefiets met je wielerbubbel? Het kan allemaal. Voor Iedereen 1000 fietsen, kun je eender waar en eender hoe lang. 

Had je je deze winter al helemaal klaargestoomd om 125 of 250 (of zelfs meer) km af te leggen tijdens de 1000 km voor Kom op tegen Kanker? Dan is dit écht iets voor jou. 

We voorzien acht prachtige fietslussen van elk 125 km, verdeeld over alle provincies. Ze doen de mooiste plekjes in elke regio aan. Ze zijn niet alleen bepijld. Ook de gpx-bestanden zijn te downloaden in de app atlasGO, nadat je je registreerde voor Iedereen 1000.  

Elke lus is bovendien gekoppeld aan een bekende meter of peter, die jou motiveert om op zijn of haar lus te trappen en om kankeronderzoek te steunen. Hun eigen motivatie lees je door hierboven op hun naam te klikken.

Lus Limburg - noord
Lus Antwerpen
Lus West-Vlaanderen - noord
Lus Oost-Vlaanderen - noord
Lus West-Vlaanderen - zuid
Lus Vlaams-Brabant
Lus Oost-Vlaanderen - zuid
Lus Limburg - zuid

Vragen?

Mail naar iedereen1000@komoptegenkanker.be en we helpen je graag verder.