Toeters en bellen

iedereen 1000

Veelgestelde vragen over atlasGO

Nog vragen over je registratie op atlasGO en de mogelijkheden van de app? Districtscoördinator Tycho geeft al een heleboel antwoorden in onderstaande video. Ook de antwoorden op andere vragen kun je hieronder vinden.

Liever een korte introductie over hoe jij als fietser alles uit Iedereen 1000 en de app kunt halen? Neem dan zeker de mogelijkheden al even door.

Registreren

De app brengt alle deelnemers van Iedereen 1000 virtueel samen. We proberen allemaal samen zoveel mogelijk te fietsen van 10 tot en met 16 mei, dus het zou zonde zijn om jouw sportieve prestatie niet te delen via atlasGO. Je kunt er zien hoeveel je zelf al hebt gefietst, hoeveel kilometer je team al bijeen trapte en hoeveel kilometer alle teams samen al op de teller zetten.

Daarnaast kun je elkaar ook aanmoedigen in de app, bijvoorbeeld door foto’s (met unieke Iedereen 1000-filter) te posten, high fives uit te delen (door te dubbelklikken op de foto van iemands prestatie) of berichten te sturen. Bovendien kun je in de app ook extra fondsenwerven voor kankeronderzoek (zie verder) en volgen hoeveel er geld er al werd ingezameld.

Kilometers tellen

Je kunt je kilometers op drie manieren bijhouden en delen in de atlasGO-app:

  1. Je kunt de gefietste kilometers automatisch door de app laten registreren. Open hiervoor de pagina 'Go' (met het rennende figuurtje) in de app, klik op 'Start een activiteit' en selecteer 'Live tracking'. Kies daarna voor de activiteit 'Fietsen' en geef atlasGO toegang tot de gps-functie van je smartphone. De app vraagt hier zelf naar.
  2. Je kunt er ook voor kiezen om je Strava-, Garmin- of Fitbitapp te koppelen met de atlasGO-app. Om een van deze sportapps te koppelen, open je de atlasGO-app en ga je naar de pagina ‘Go’ (met het rennende figuurtje). Klik daar op 'Start een activiteit' en daarna op ‘Sync activiteit’. Kies dan de app die wilt koppelen en meld je aan met je account.
  3. Je kunt je gefietste kilometers ook zelf ingeven op de atlasGO-app. Dat doe je door de pagina 'Go' (met het rennende figuurtje) te openen in de app en te klikken op 'Start een activiteit'. Kies daarna voor 'Manuele invoer' en de activiteit 'Fietsen'. Voer je kilometers in en bevestig door op 'Log' te klikken.

Parcours

Zodra je bent geregistreerd voor Iedereen 1000, kun je de parcourskaarten en gpx-files terugvinden op atlasGO. Je kunt ze er ook downloaden, maar dat hoeft niet. Het parcours is volledig bepijld, dus een startpunt kiezen, is voldoende om de hele lus rond te kunnen maken.

Geld inzamelen voor kankeronderzoek

Registreerde je je voor Iedereen 1000, dan kun je daarna op atlasGO een persoonlijke pagina aanmaken. Surf naar atlasgo.org/komoptegenkanker en meld je aan met je account. Klik daarna op de homepagina op 'Fondsenwerving' en vervolgens op 'Mijn persoonlijke sponsorpagina'. De link naar deze persoonlijke pagina kun je makkelijk delen via e-mail of sociale media. Wie jou wil steunen met een gift, hoeft dan alleen nog maar op de link te klikken en de gift in te voeren.

Ook via atlasgo.org/komoptegenkanker/doneer kunnen vrienden, familie, collega’s … jou terugvinden op de app nadat ze kiezen voor ‘doe een gift’.

Vond je geen antwoord op je vraag? Mail ons gerust via iedereen1000@komoptegenkanker.be. We helpen je graag verder.