Webinar_header

Kankerzorg in de tweede coronagolf

Webinar

Wat is de impact van de tweede coronagolf op jouw behandeling of de zorg na kanker die je krijgt? Worden die onderbroken of uitgesteld? De situatie in de ziekenhuizen en thuiszorg verontrust heel wat (ex-)kankerpatiënten en hun omgeving. Dat is heel begrijpelijk. Daarom brengen we op dinsdag 10 november om 20.00 uur vier specialisten online samen. Zij beantwoorden jouw vragen, twijfels of bezorgdheden in een webinar. 

Marc Peeters (voorzitter College voor Oncologie), Baki Topal (chirurg UZ Leuven), Marijke Quaghebeur (verpleegkundige UZ Gent) en Hadi Waelkens (psycholoog UZ Leuven) brengen in een online vragenuurtje (webinar) de impact van de tweede coronagolf in kaart. Wat is het risico op besmetting met het coronavirus nu de ziekenhuizen vollopen met coronapatiënten? Word je als kankerpatiënt ernstiger ziek zodra je besmet bent? Wat met consultaties, onderzoeken, behandelingen of nazorg die uitgesteld worden? Krijgen coronapatiënten echt voorrang op kankerpatiënten? Is het nog veilig in een ziekenhuis als je behandeling wel doorloopt? Wat merk jij als (ex-)kankerpatiënt dat er goed loopt en wat kan beter? Je kon het ons melden.

Wij hebben voor antwoorden gezorgd in ons webinar op dinsdagavond 10 november om 20.00 uur. Kon je het webinar niet volgen op dinsdagavond? Geen probleem, je kunt het herbekijken op allesoverkanker.be.